25 manieren om gratis melkkratten bij u in de buurt te krijgen - (100% legaal) (2024)

Melkkratten zijn niet alleen stevig, maar horen er ook nog eens bijmeest veelzijdige dingenje kunt het uitproberen. VanopslagnaarvervoerMet deze kratten kun je verschillende dingen doen. Maar wat als ik je vertel dat er tegenwoordig manieren zijn om gratis melkkratten te krijgen? Ja, dat is heel goed mogelijk.

Gemaakt vanHDPE, melkkratten welbehoorlijk kostbaar, voornamelijk vanwege dehoge vraag. U kunt echter gratis reservekratten van uw vrienden en familieleden verzamelen. Bovendien kunt u het ook ophalen bij supermarkten en buurtwinkels.

Dit zijn echter nog niet alle, want er zijn verschillende andere manieren om deze kratten gratis te krijgen. Daarnaast,er zijn verschillende van dergelijke bedrijven die kratten tegen een lagere prijs kunnen leveren. Maar laten we, voordat we diep duiken, eerst het gebruik van melkkratten begrijpen.

Vrijwaring:Dit artikel bevat affiliatielinks. Het kan zijn dat wij een kleine commissie ontvangen als u een aankoop doet (zonder extra kosten voor u). Lees alstublieft onzeOpenbaarmaking van partnersvoor meer informatie.

Eenvoudig en extra $ 300/maand gratis nodig?

Enquête Junkie– Verdien tot$ 50 per enquête& een vaste$ 1,50per verwijzing.Aanmeldenhier.

Opiniebuitenpost:Betaald wordentot $30per het beantwoorden van eenvoudige vragen. Sluit je nu aan.

Merkenquêtes:Overbetaald35 miljoen.Verdien tot$ 25 per enquête. Meld u nu aan.

Toluna-influencers:Krijg betaald voor het invullen van enquêtes enspelletjes spelen. Verdien tot$ 250 per maand.Sluit u nu aan.

Inbox-dollars:Krijg betaald om video's te bekijken. Eén alverdiende $ 75binnen een week.$ 10 aanmeldingsbonus.

Wat kunt u doen met gebruikte melkkratten?

25 Ways To Get Free Milk Crates Near You - (100% Legal) (1)

Melkkratten worden vooral gebruikt voor opslag en transportverpaktEngebottelde melk. Je kunt er echter wel een paar makenambachten om geld te verdienen om online te verkopenook met deze melkkratten.

Daarnaast,er was een trend genaamd de “Melkkrat-uitdaging" opTikTokeen paar jaar geleden. Vanwege demaatEnstevigheidJe kunt melkkratten gebruiken voor diverse opslagdoeleinden, zoals bederfelijke goederen, groenten, oude spullen en zelfs knuffels.

Daarnaast,Je kunt deze kratten ook gebruiken alsopslagEntransporteenheidals u naar uw nieuwe huis verhuist.

Aanbevolen: 40 manieren om in 2023 gratis Amazon-cadeaubonnen te krijgen [100% legitiem]

Hoeveel kost een melkkrat?

Toen ik bij mij in de buurt op zoek was naar gebruikte melkkratten, had ik geen idee van de prijzen van melkkratten. Ik kreeg echter een idee over deprijsbereikvan deze kratten na het surfen door verschillende bedrijven die melkkratten verkopen.

25 Ways To Get Free Milk Crates Near You - (100% Legal) (2)

Anders gezegd: dat kan nu ookgeld verdienen zonder baanals je goed bent in handwerken en met melkkratten diverse decoratieve voorwerpen kunt maken.

En voor dat,u kunt melkkratten in grote hoeveelheden kopen voor slechts slechts een paar euro$ 2/kratvan onlineplatforms zoals Alibaba. Typisch,je kunt een krijgenhoge kwaliteiten stevig melkkrat voor$ 10 tot $ 12 per stuk.

Echter, als je op zoek bentvoor eengoedkoper alternatief, je kunt het zelfs binnen krijgen$ 5, ook al kan de kwaliteit in het gedrang komen. Trouwens, je kunt ook melkkratten kopen bij dollarwinkels voor slechts een paar euro$ 1.

14 manieren om gratis melkkratten te krijgen in 2023

Hoewel veel bedrijven met melkkratten te maken hebben, zal niet elk bedrijf deze gratis aan u ter beschikking stellen.

25 Ways To Get Free Milk Crates Near You - (100% Legal) (3)

We hebben echter 14 van dergelijke opties gevonden waar u gemakkelijk gratis melkkratten kunt krijgen. Laten we dus, zonder tijd te verspillen, meer te weten komen over deze platforms.

1. Vraag het aan je vrienden en familie

Voor een erg lange tijd,we hebben melk en andere gebruiktafgedankte plastic krattenvooropslagdoeleinden en voor diverseDIY-projecten.

Veel mensen hebben dus de neiging om een ​​verzameling kratten te hebben voor persoonlijk gebruik. Vraag dus, voordat je ergens anders gaat kijken, aan je vrienden en familieleden of ze kratten hebben.

U kunt ook de plaatsen van uw familielid bezoeken enzoek naar weggegooide kratten in hunachtertuinenEngarage. Daarnaast kun je ook je familieleden en vrienden taggensociale mediaom te weten of ze melkkratten bij zich hebben.

2. Vraag uw detailhandelaar

25 Ways To Get Free Milk Crates Near You - (100% Legal) (4)

Als u op zoek bent naargoedkope melkkrattenbij u in de buurt, moet u eerst contact opnemen met uw verkoper voordat u het anders probeert.

Echter,het is absoluut illegaal enzal als diefstal worden beschouwdals u een krat uit opslag- en laadruimten haalt zonder dejuiste toestemmingvan de betreffende autoriteit.

Maar de meeste retailers hebben vaak reservekratten bij zich. Dus als u contact met hen opneemt en de juiste prijs geeft, is het hoogst onwaarschijnlijk dat uw winkelier u geen krat zal geven. En als jemeerdere kratten kopenvan hen kun je er ook een paar gratis krijgen.

3. Supermarkten

De meeste supermarkten verkopen tegenwoordig ook verpakte melk. En daarvoor gebruiken ze ook melkkratten. Ze houden echter ook enkele reservekratten bij zich.

Dus,U kunt uw plaatselijke supermarkten vragen of ze nog melk- of plastic kratten hebbenmet hen. Veel supermarkten geven de melkkratten ook gratis wegdeze kratten vaakongebruikt blijvenin de supermarkten.

Aan de andere kant: supermarkten zijn tegenwoordig niet alleen maar een koopplaats, zoals je kunt begrijpengoedbetaalde banen als chauffeur voor voedselbezorgingOok uit deze winkels.

4. Gemakswinkels

Net als uw nabijgelegen supermarkten, moet u ook uw vraag stellenlokale gemakswinkelsom te weten of ze nog reservekratten hebben of niet.

En als ze het hebben, geven ze het je misschien gratis. Als ze opslagproblemen hebben, krijg je zeker gratis melkkratten van ze.

Deze winkels gebruiken deze kratten vooral vooropslagEndoel van levering. Dus als u grote aankopen doet bij deze winkels, kunt u hen vragen deze in een krat te laten bezorgen. En op die manier kun je een gratis krat in je inventaris hebben.

5. Vraag een restaurant

Restaurants behoren tot de belangrijkste kopersgroepen vanmelk in grote hoeveelheden, omdat ze het voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals makenkaasEnroomen voorkokenook.

En daarvoor halen ze bulkleveringen van melkverwerkingsunits die de melk vooral in grote kratten aanleveren. Het is dus beter om aan uw plaatselijke restaurants te vragen of zij reservekratten hebben om aan u te geven.

Echter,je moet ervoor zorgen dat jetoestemming krijgenvan deeigenaarof demanagervan het restaurant en niet van een vaste medewerker ter plaatse.

6. Grote winkelketens

Niet elke grote winkelketen, zoalsWalmartofDoel, heeft melkkratten te koop aangeboden, aangezien deze ketens doorgaans geen melk verkopen.

Echter,ze gebruiken vergelijkbare soortenkunststof krattenvoor opslag- en leveringsdoeleinden. Daarnaast verkopen ze ook andere artikelen die in kratten worden geleverd.

Als u een winkelketen bij u in de buurt heeft, kunt u ze eens bezoeken om te zien of ze nog kratten hebben. Zelfs als het niet gratis beschikbaar is,je kunt ze krijgen bij aveel lagere prijsdan de huidige marktrente.

7. Melkverwerkingsfabrieken

Wie heeft, behalve de melkverwerkingsunits, de beste voorraad melkkratten? Ja, als u melkkratten nodig heeft, zijn melkverwerkings- en leveringsunits uw aangewezen adres.

Echter,niet elke verwerkingseenheid geeft je gratis kratten, vooral als ze die hebbenbrandingop die kratten.

Het is dus beter om een ​​lokale verwerkingseenheid te bezoeken om te zien of ze die hebbenreserve kratten. Daarnaast,U kunt ook contact opnemen met derecyclingeenheidvan het verwerkingsbedrijfom te weten of ze kratten klaar hebben staan ​​voor toekomstige recycling.

8. Zoek naar lokale inkoopgroepen

Je bent niet de enige die op zoek is naar melkkratten, want er is een aanzienlijke consumentenbasis.Veel mensen gebruiken het voor opslag enDIY-projecten.

En voor hen vormen ze zelfs lokale groepen om onderling te communiceren. Voordat u iets anders probeert, moet u dus naar die groepen zoeken.

U kunt beginnen met zoeken naar uw lokale groepen opsociale mediaplatforms, zoalsFacebookEnTelegram. Daarnaast kunt u ook bij uw plaatselijke gemeenschapscentrum navragen of zij enige kennis hebben over deze groepen in uw omgeving.

9. Garageverkoop

We hebben ons tijdens onze kindertijd overgegeven aan garageverkopen, nietwaar? Niet alleen diverse dagelijkse artikelen,je kunt er zelfs fantastische dingen bij krijgenlagere prijzenvan deze garageverkopen.

U moet echter alle garageverkopen bij u in de buurt scherp in de gaten houden om uw kansen te vergroten.

Het is ook beter om de garageverkopen te bezoekenaan het einde van de dagals ze bijna sluiten. En als je op het juiste moment bent, kun je melkkratten krijgen tegen eenveel lagere kosten, en soms zelfs gratis.

Aanbevolen: Ik heb nu geld nodig: 52 legale manieren om GRATIS geld te krijgen [2023]

10. Kringloopwinkels

Kringloopwinkels zijn ongetwijfeld de plek waar je alle spullen die je nodig hebt tegen een veel lagere prijs kunt krijgen.

En in de meeste gevallenArtikelen uit kringloopwinkels blijven grotendeels binnennieuwstaat. Veel van deze winkels verkopen ook melkkratten bijlagere prijzen.

Het is dus beter om een ​​bezoek te brengen aan de kringloopwinkel in de buurt om te zien of zij gratis kratten aanbieden. Kringloopwinkels zijn echter niet de enige plek om spullen te kopen, zoals deze winkels vaak aanbiedenparttime weekendbaantjesaan getalenteerde individuen.

11. Zoek naar advertenties op Craigslist

Vaak zie je advertenties zoals gebruikte melkkratten te koopCraigslist. Als iemand geen stapel kratten in zijn achtertuin wil bewaren, plaatst hij of zij vaak advertenties op Craigslist om er vanaf te komen.

Dus,u moet regelmatig uwlokaal segmentvan deze websiteom te weten welke opties er zijn.

En het beste van deze website is dat u er alleen verbinding mee kunt makenlokale verkopers. U hoeft dus niet veel te reizen om uw melkkratten op te halen. Bovendien zijn er nu meerderesites zoals Craigslistook beschikbaar waar u vergelijkbare kansen kunt krijgen.

12. Vind het op Freecycle

Freecycleis een website waarje kunt verschillende groepen vinden waar zeaandelenbeursofhandelartikelen met elkaar.

Bovendien kun je elk item uit die groepen ook kopen via ahand-tot-hand deal. Dus als u op zoek bent naar gratis melkkratten, kunt u uw zoektocht beter vanaf deze website beginnen.

Het gebruik van dit platform is vrij eenvoudig, zoalsje moet eerst een openengratis account. En dan moet u uw locatie invoeren om te weten of er een groep actief is in uw regio. Zo ja, dan kunt u zich bij deze groepen aansluiten om melkkratten tegen een veel lagere prijs te krijgen.

13. Onlinemarktplaatsen

Niet alleenCraigslistofFreecycleEr zijn ook verschillende andere online marktplaatsen beschikbaar waar u gebruikte melkkratten kunt kopen of verkopen.

Het is dus beter om je zoektocht vanaf Facebook te starten, zoalsje kunt eenvoudig zoeken naar lokale groepen die zich bezighouden met melk en andere plastic kratten.U kunt ook een advertentie plaatsen op deFacebook-marktplaatsom lokale reacties te krijgen.

Daarnaast kun je ook andere platforms proberen, zoalsTwitterenEnIG, om in contact te komen met je volgers en hen te vragen of ze gratis kratten te bieden hebben. Bovendien kunt u zich aansluiten bij uw lokaleWhatsApp-groepenook.

14. Horecabedrijven

De meeste cateringbedrijven gebruiken melkkratten om melk, room en andere verpakte artikelen te vervoeren.

Zelfs als ze het niet voor dat doel gebruiken,de meeste horecabedrijven gebruiken hiervoor krattenopslag. En als ze die hebbenreserve plastic krattenbij hen kunt u ze gratis krijgen.

Toen ik voor het eerst op zoek ging naar gratis melkkratten bij mij in de buurt, maakte ik voor het eerst kennis met een cateringbedrijf dat zich met kratten bezighoudt.

En als u geluk heeft, vindt u misschien ook een cateringbedrijf dat u gratis melkkratten kan bezorgen. Als u het niet prettig vindt om ze persoonlijk te bezoeken, kunt u ook contact met hen opnemen via detelefoon.

Lezen:26 manieren om geld te verdienen zonder iets te betalen in 2023.

11 beste plaatsen om melkkratten bij mij in de buurt te kopen

Het is tegenwoordig behoorlijk lastig om gratis melkkratten te krijgen, vooral vanwege de stijgende vraag.

Er zijn echter verschillende van dergelijke websites beschikbaar waar u melkkratten tegen een lagere prijs kunt kopen. Hier zijn dus de 11 beste websites waar u er een kunt kopen.

15. Melkkratten Direct

Als u op zoek bent naar melkkratten voor een ongelooflijke prijs, dan is er geen betere plek danMelkkratten Direct.

Het beste aan dit bedrijf is datde melkkratten worden vervaardigd in deVS. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dekwaliteitsaspectvan deze kratten.

Dit bedrijf verkoopt ook melkkratten in diverse variantenverschillende kleuren. U kunt het dus verkrijgen volgens uw kleurvoorkeur. Enje kunt al een melkkrat krijgen voor slechts$ 4,99. Enals je 6 kratten tegelijk neemt, wordt debulkverpakkingkost je ongeveer$ 29,99.

16. De containerwinkel

Niet alleen melkkratten, maar als u op zoek bent naar welk type dan ookcontainersofopslag oplossingen, je moet je toevlucht nemen tot dit geweldige bedrijf genaamdDe containerwinkel.

Van grote opbergers tot lade-organizers, op dit platform kun je bijna alle soorten opbergruimte krijgen.

Als u op zoek bent naar authentiekzware melkkratten, je kunt ze voor zo laag als maar krijgen$ 9,99. En als u grote hoeveelheden koopt,het kan ook zijn dat je eenextra korting.

Het kan echter enige tijd duren voordat de kratten jouw locatie bereiken, omdat ze hun kratten vanuit hun centrale magazijn verzenden.

17. Walmart

Walmartis niet alleen een van de meest populaire winkelketens in deVS, maar het is ook een van de beste plekken waar je tijdens aanbiedingsdagen gratis melkkratten kunt krijgen.

Dit bedrijf ruimt vaak de kosten opaandelenEnopslagruimtesom ruimte te besparen. En jij kunt deze kans grijpen.

Echter,je kunt ook kopenhoogwaardige melkkrattenvan Walmart voor slechts$ 11, hoewel de goedkopere versies beginnen vanaf slechts$ 7.

En als u voor meer dan winkelt$ 35, dit bedrijf zal je gevenGratis bezorgingnaar je huis. Je kunt de winkels ook fysiek bezoeken om direct aanbiedingen te krijgen.

18. Dollarboom

Geld boomis de baanbrekende dollarwinkel die voornamelijk in de Verenigde Staten actief is. Het heeft een sterk netwerk in deVS, waarvanje kunt alles krijgen onder slechts $ 1.

Wat u ook uit deze winkels haalt, u krijgt het voor slechts$ 1, wat het beste is aan dit bedrijf.

Niet elke Dollar Tree-winkel verkoopt echter melkkratten. Het is dus beter om vooraf uw plaatselijke Dollar Tree-winkel te bellen om hun inventaris te controleren. En als ze het op voorraad hebben, kun je melkkratten krijgen voor slechts $ 1.

19. Het thuisdepot

Vankledingkastnaaropslagruimtes, je kunt alle huisbenodigdheden krijgen van dit fantastische bedrijf genaamdDoe-het-zelf-zaak.

Het heeft honderden franchises in de hele wereldVerenigde StatenwaarvanHuishoudelijke en decoratieve artikelen kunt u kopen bij eenbetaalbare prijs.

U kunt bij Home Depot melkkratten van topkwaliteit krijgen voor slechts$ 8,98. En tijdens elke aanbiedingsdag kun je het zelfs tegen een veel lagere prijs krijgen. Maar ja, voor het kopen van melkkratten moet je wel fysiek naar de winkels, aangezien dit bedrijf doorgaans niet aan huis levert.

20. Doel

Doelis ongetwijfeld een van de meest populaire winkelketens in deVS, waar u verschillende artikelen tegen een lagere prijs kunt kopen.

En als u op zoek bent naar gratis melkkratten, dan kunt u ook terecht bij uwnabijgelegen Target-winkel.Deze winkels ruimen vaak hun voorraad op om hun inventaris op te ruimen.

En in die tijd geven ze vaak gratis melkkratten weg. Maar zelfs als je er een wilt kopen,je kunt het voor slechts krijgen$ 7,99. En als je zoektstevige kunststof kratten, je kunt ze bij Target krijgen voor zo weinig als slechts$ 4.

21. Amazone

Er is geen twijfel datAmazoneis de grootste enpopulairste e-commerceplatformin de wereld op dit moment.

Van vloerkleden tot modeaccessoires, je kunt bijna alles op dit schitterende platform krijgen. En als u op zoek bent naar melkkratten, dan bent u hier ook aan het juiste adres.

U kunt premium melkkratten kopen voor slechts € 5,-$ 8,75op Amazon. Echter,Ook tijdens aanbiedingsdagen kunt u deze kratten tegen een veel lagere prijs verkrijgenEerste dagofZwarte vrijdagverkoop.

Anders gezegd: er zijn nu zelfs manieren beschikbaar om dat te doengeld verdienen op Amazon.

Aanbevolen: 40 manieren om in 2023 gratis Amazon-cadeaubonnen te krijgen [100% legitiem]

22. eBay

eBayis niet alleen een van de meest populaire e-commerceplatforms, maar staat ook bekend als de meest populairevertrouwde veilingsiteop de planeet.

En je kunt bijna alles op deze site kopen. Naast de nieuwe,je kunt ook kopengerecycledEngerenoveerdkratten van dit platform.

Voor slechts € 3,50 kunt u hoogwaardige melkkratten krijgen$ 4of minder. En als u het veilingcentrum van deze website bezoekt, ziet u ook dat daar honderden kratten staan ​​vermeld. Je hoeft alleen maar de juiste prijs te bieden en de kratten van de veiling te bemachtigen.

23. Alibaba

Ali Babais niet bepaald een traditioneel e-commerceplatform, maarhet is eigenlijk eenmarktplaats voor detailhandelaren.

Dus als u melkkratten wilt kopengrote hoeveelheden, moet u uw toevlucht nemen tot deze website. En niet alleen kratten; U kunt op deze site verschillende soorten artikelen in bulk kopen.

Als u verbinding kunt maken met de juiste fabrikant,je kunt zelfs melkkratten krijgen voor slechts$2 per stukwanneer u deze in bulk koopt. Het kan echter enige tijd duren voordat deze website de kratten bij u thuis aflevert, omdat deze voornamelijk vanuit deze website werktChina.

24. Tractoraanbod

Niet bepaald melkkratten, maar je kunt stevige plastic kratten kopen die je doel effectief kunnen dienen via dit ongelooflijke platform genaamd deTrekkeraanbod.

Het is voornamelijk een e-commerceplatform voor artikelen die nodig zijnboerderijen. Je kunt echter verschillende soorten krijgenopslagruimtesook van dit bedrijf.

U kunt premium plastic kratten krijgen voor slechts$ 6,99 of minder, hoewel er ook een goedkopere variant is. En als u bulkbestellingen doet, kunt u zelfs eenextra korting. Het kan echter oplopen tot15 dagenzodat de kratten jouw plaats bereiken.

25. Cabela's

Cabela'sis een e-commerceplatform en een one-stop-shop voorbuitenactiviteiten.

Vanjachtnaarvissen, vanhikingnaarcamping, je kunt bijna elk item dat je nodig hebt voor buitenactiviteiten rechtstreeks op dit platform krijgen. En bij dit bedrijf kun je ook gratis melkkratten krijgen.

Dit bedrijf verkoopt kratten die niet alleen stevig zijn, maar ook voldoende gewicht kunnen dragen. En als je er een wilt kopen,je kunt voor slechts een melkkrat krijgen$ 7,99. Entijdens de aanbiedingsdagen kun je hem zelfs voor minder krijgen$ 5.

Zijn melkkratten illegaal om te bezitten?

Nee, volgens dehuidige wetgeving in de Verenigde Staten,het bezitten van kratten is niet illegaal, zelfs als u ze in grote hoeveelheden koopt.

Echter,het is absoluut zoillegaal om te stelendie en ook illegaal als je ze ergens vandaan haalt zonder enige toestemming te vragen.

Zelfs nog maar een paar jaar geleden hadden melkverwerkende bedrijven de neiging verliezen te lijden omdat veel van hun melkkratten werden gestolen. En daarna,strikte regelgevingis gevormd om elke kans op diefstal te elimineren.

Dat moet je dus zeker wetenje koopt de melkkratten met dejuiste ontvangst. En zelfs als je het ergens vandaan haalt, vergeet het dan niet mee te nemenjuiste toestemming.

Lezen:30 bewezen online banen die via PayPal betalen [getest in 2023]

Wat gebeurt er als je melkkratten steelt?

Het kwijtraken van melkkratten is het grootste probleem in de zuivelindustrie. En je gelooft het misschien niet, maar deVerliezen in de zuivelindustrie rond25 miljoen melkkrattenelk jaar, volgens eenrecent rapport van DairyFoods.

En als u de werkelijke prijs berekent,de verliezen kunnen oplopen tot$100 miljoenelk jaar. Dus deDe regering van de Verenigde StatenEnwetshandhavingsinstantiesondernemen nu serieuze stappen om deze verliezen tot een minimum te beperken.

En je mag geen melkkrat meenemen zonder de juiste toestemming en dat kun je beschouwen als gratis melkkratten. Doet u dit toch, dan wordt dit eveneens als diefstal beschouwd.

Afhankelijk van de staat waarin u momenteel woont, kan de straf voor het stelen van melkkratten grofweg variëren. Echter,de opgelegde boete kan variëren tussen$ 200 tot $ 1000in de meeste staten.

Maar verschillende staten in de VS hebben zelfs nog strengere wetten. Volgens deWetswet van Pennsylvania uit 1987,het stelen van melkkratten kan leiden tot:$ 300 boeteof tot90 dagen gevangenisstraf.

Conclusie

Melkkratten zijn verbazingwekkend veelzijdig en je kunt ze daarvoor gebruikenverschillende doeleinden, niet alleen voor opslag. Deze kratten zijn ook geweldig als je eenDIY-project.

Je mag echter nergens melkkratten stelen, zoals die er zijnstrenge wet- en regelgeving. Dit is dus alles wat u moet weten over gratis melkkratten.

Maar als u denkt dat we een platform hebben gemist, of als u een ander platform kent waar u gratis kratten kunt krijgen, kunt u uw suggesties en feedback achterlaten in het opmerkingenveld hieronder.

Veelgestelde vragen

Bestaan ​​er nog melkkratten?

Ja, zelfs in het tijdperk van verpakte voedselproducten bestaan ​​er nog steeds melkkratten. En deze kratten worden vooral gebruikt voor de opslag en het transport van verpakte of gebottelde melk.

Deze kratten zijn echter enorm veelzijdig. En je kunt opbergers maken en deze gebruiken in verschillende doe-het-zelf-projecten. Je kunt deze kratten zelfs gebruiken voor tuinieren.

Hoeveel gewicht kan een melkkrat dragen?

Het zal grotendeels afhangen van de kwaliteit van de melkkratten. Een typisch melkkrat van 4 gallon met een formaat van 30,5 x 30,5 x 23,5 cm kan maximaal 50 pond bevatten.

Trouwens, als je een groter melkkrat kunt krijgen, kan het zelfs tot 50 kg dragen. En er zijn ook verschillende stevige plastic kratten verkrijgbaar waar nog meer in past.

Wat doen supermarkten met melkkratten?

Supermarkten gebruiken melkkratten vooral voor de opslag en het transport van zuivelproducten, zoals melk, room en kaas.

Supermarkten gebruiken deze kratten echter vaak voor het transport van andere gekoelde producten. En ik heb ook verschillende winkels gezien die deze kratten bewaren voor opslagdoeleinden.

Waarom zijn melkkratten zo duur?

Hoogwaardige melkkratten zijn voornamelijk gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid, dat alleen uit aardolie kan worden gewonnen.

Afhankelijk van de mondiale benzineprijs kunnen de kosten van HDPE dus ook fluctueren, waardoor melkkratten duur worden. U kunt deze kratten echter tegen een lagere prijs krijgen als u ze in grote hoeveelheden koopt.

Onze populaire berichten:

27 beste online proefleesopdrachten voor beginners (verdien $ 30/uur)

25 manieren om in 2023 snel €50.000 te verdienen [#1 levert ons €80.000 op]

25 Ways To Get Free Milk Crates Near You - (100% Legal) (5)

Shiva Mahesh

Hallo daar, ik ben Siva Mahesh, een postdoctorale MBA Finance en al meer dan 5 jaar een blogger op het gebied van Remote Career & Personal Finance. Door de jaren heen is mijn werk te zien geweestUS News, Ondernemer, MSN, Yahoo Finance, GoBankingRates, EverQuote, Legal Zoom, The Simple Dollar, Databox, Business.com, Business News Daily, Venngage, Score.org en meer. Mijn voornaamste missie is om onze lezers te helpen hun verdienpotentieel te maximaliseren met legitieme online zakelijke ideeën, side hustles en passieve inkomensideeën die we op Dreamshala publiceren. Momenteel bezoeken meer dan 100.000 lezers van over de hele wereld deze blog elke maand en leren ze nieuwe manieren om hun financiën te verbeteren.

25 manieren om gratis melkkratten bij u in de buurt te krijgen - (100% legaal) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5810

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.